Zaga Center – mis see on?

Zaga Center – mis see on?

Zaga Center – mis see on?

ZAGA Center on tehnoloogia ja teaduse arengut väärtustavate professionaalide ühendus.
Lisaks traditsionaalse hambaravi väärtustamisele vaatab Zaga Center ka julgelt tulevikku ning toob oma praktikasse kaasaegseid meetodeid ning rakendab teaduse ja tehnoloogia uuemaid saavutusi.

ZAGA keskuste näol on tegemist kõrgelt koolitatud spetsialistide rahvusvahelise võrgustikuga, mis on spetsialiseerunud zygomaatiliste implantaatide kasutamisele suure luukaoga patsientide ravimisel. Meetod võimaldab patsiendil 24 tunni jooksul saada fikseeritud hambad ilma, et peaks pikka luusiirdamise protseduuri ette võtma.

Termin ise on lühend  väljendist Zygoma Anatomy-Guided Approach, mis  lühidalt lahti seletatuna tähendab, et ravimeetodid lähtuvad patsiendi anatoomiast ning tänapäevaseid ravivõtteid kohandatakse patsiendi järgi, mitte vastupidi.
ZAGA lähenemismeetod on iga patsiendi jaoks väga personaalne ning operatsiooni õnnestumise ja heade tulemuste püsimise protsent on seega oluliselt suurem. Uuringud on tõestanud, et 99% operatsioonidest õnnestuvad täielikult ning vaid 1% juhtudest nõuab soovitud tulemuse saamiseks  täiendavaid abiprotseduure.

Juhindume revolutsioonilistest teadusuuringutest

ZAGA kontseptsiooni juured ulatuvad 1990 aastate lõppu, mil maailma üks kuulsamaid implantolooge, Rootsi teadlane Per Ingvar Branemark avaldas oma kuulsa teadustöö Zygomatic implantaatidest. Olles terve elu uurinud implantoloogia küsimusi, oli keerukate olukordade lahenduseks mõeldud pika juurega Zygomatic implantaat loogiline lahendus implanteerimise tööpraktikate uuele tasemele viimisel. Meetod aitab edukalt ravida mitmeid seni ravimatuks peetud juhtumeid ning annab häid tulemusi nii täieliku adentia, kui ka kaugelearenenud porodontoosi korral.
Tänu härra Branemark’i suurele huvile oma valdkonna ravimeetodeid arendada ja kaasajastada on implantoloogia ravipraktikad aastate jooksul väga palju muutunud.
ZAGA keskuse asutajad Dr Carlos Aparicio ja Prof. Jaume Villanueva vaimustusid Rootsi teadlase tööst ning lõid keskuse, mis viib tea tema teadustöö tulemusi praktikasse ning ühtlasi osaleb ka ise järjepidevalt teadus- ja arendustöös.

Kõik Zaga keskuste ketti kuuluvad hambaravikliinikud annavad oma panuse rahvusvahelisse teadustöösse ning üheskoos töötab teadlaste tiim pidevalt keerukatele probleemidele uuenduslike ja üha paremate lahenduste leidmise nimel. Erilist rõhku pannakse tulemuslike ja kiirete ravivõimaluste tagamisele olukordades, kus traditsioonilise hambaravi meetodid on seni olnud kas vähetulemuslikud või raviprotsess liiga aeganõudev.

Teadus areneb väga kiiresti ning Zaga Center kasutab patsientide maksimaalselt kvaliteetse teenuse tagamiseks oma praktikas ära kõik uuenduslikud, turvalised ja testitud meetodid, mida kaasaja teadusuuringud hambaravi teenuse parendamiseks võimaldavad.

Usume, et ZAGA keskuste jätkuva teadustöö tulemusel saame peagi veelgi uuenduslikumaid, patsiente rõõmustavaid lahendusi pakkuda.

Zaga keskused on kõikjal!

Iga uus ZAGA keskusega liituja läbib enne sertifikaadi saamist range valikuprotsessi, mille käigus hinnatakse ravikabineti kliinilist ja patsiendihoolduse võimekust. Samuti peab iga ZAGA keti liige olema pädev osalemaks rahvusvahelises teadustöös.

ZAGA keskuste võrk katab tihedalt tervet planeeti – Iisrael, USA, Jaapan, Hong Kong, Singapur, Inglismaa, Prantsusmaa, Saksamaa, AÜE on vaid mõned näited riikidest, kus innovatsiooni austatakse ja ei kõhelda teaduse saavutusi koheselt ka praktikasse rakendamast.
Hiljuti lisandus sellesse soliidsesse seltskonda ka Eesti.

Meil on rõõm tõdeda, et meie dr. Sergey Zhzhonov on ühes reas maailma tippspetsialistidega ning meie keskus on ainus sertifitseeritud ZAGA Center Skandinaavias ja Põhja Euroopas!

Ükskõik kui lootusetuks te oma suu olukorda ise ka ei hindaks – tulge julgesti konsultatsioonile.
Iga olukord leiab sobiva lahenduse!

Zaga keskuste kohta saate lähemalt uurida siit: https://zagacenters.com/